Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek borta för alltid


Utan kärlek

Var i det mörker du skapat är din själ?

Söker efter spår på värme

kylan den råa

tyder på försvunna känslor

skinnet knottrar sig

fryser ihjäl utan kärlek

 

           

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-27 16:40



Bookmark and Share


    eva m h
Sista raden känns verkligen!
2008-05-01

  © anakreon VIP
Temperaturen i min trivsamma skrivarlya sjönk nästan tio grader. En frostnupen applåd blir din belöning.
Carl-Erik
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn