Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtar till den dagen gör hon lilla Engla, då en tand är lös


Sagt av Engla


När man är barn och en tand är lös

och man sedan tappar den

får man löspengar



Sagt av Engla 5 år




Fri vers av sunnanvind
Läst 540 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-04-28 16:03



Bookmark and Share


  Maria T
Hälsa Engla och tala om att hon är en klok tjej.
2008-05-09

  swimsus@gmail.com
uh nu gråter jag ..
underbart minne.
tack för att du delade med dig.
2008-05-09

  Lasseman VIP
Ja ibland säger barn så kloka och underbara saker.. tack för denna tyckte mycket om den =)
2008-05-06

  devilsangel
Jag har då aldrig läst så söta texter på ica-kuriren...*L*
Underbar text om söta lilla Engla :))
2008-05-01

    sunnanvind
Jacob, du är rolig du...jag såg att du läste den här tidigare på dagen...ser framför mig hur du gått o funderat på vad du ska skriva i din kommentar till texten, för kommentera , det vill du ju...*S
Bara din reflektion är ju underbar, tandlöst, fniss*fniss*
Läser du Ica-kuriren ofta på nätet ?
Annars finns ju lösnummer...*L

Mvh Sunnanvind
2008-04-30

    Maria Malm
Klokord från barn..härligt!
2008-04-29

    Bodil Sandberg
Ja visst får man det..hon vet hon den lilla kloka damen!!!
2008-04-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Löspengar var verkligen underbart uttryckt...O tänk vilken glädje..Underbart!/B
2008-04-29

  Gunilla VIP
Underbara barn
underbart att bli hörd!
Tack för denna fina skatt!
2008-04-29

  Lyckohäxan Enediel
Hehe! Löspengar...det var ett härligt ord :)
2008-04-29

    JJ VIP
Ja en rejäl slant får det nog bli! (ler)! Mvh. JJ.
2008-04-28

  Lars Granlöf
De kan inte ens vi filosfer ifrågasätta =)
2008-04-28

  aol
härliga barn vad dom kan formulera orden bravo
2008-04-28

    © Birgitta Wäppling VIP
Härligt med de fina ord våra barn uppfinner...
:)
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind