Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Det tog ett halv år för mig\"

Samma sak men ändå så himla
annorlunda
Det var bättre ord som kom från din mun
inte det samma gamla vanliga \" Jag tänker på dig med\"
Utan detta var något nytt
något helt underbart
de få orden
eller egentligen, de var ganska många ord
Vi snackade länge
du där , jag på en annan plats
långt ifrån varandra
men ändå så nära
Det var liksom bara du och jag
en lördags kväll

\" Jag är aldrig omöjlig\"

Jag ger mig inte
förren jag får bevisa
att det verkligen fungerar

\" Sanningen är den, om du inte dumpat mig så tror jag att vi fortfarande varit tillsammans nu\"




Fri vers av greeneyes
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-28 18:51



Bookmark and Share


    Oprofessionell
\" Sanningen är den, om du inte dumpat mig så tror jag att vi fortfarande varit tillsammans nu\"



gillar den raden på något sätt, känns lite som en hämnd eller något. eller ja nu svammlar jag bara. men de raderna fastande hos mig.
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes