Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lingon-Safari




Vinden rör sej i elden ljusets skugga
Av hoppande kaniner på lingon safari
Ät-andes av gröna blad livet susar i ögonvrån

Hoppande lingon plågar kaniner i ett yrt virrvarr
Leende o skrattande myror på parad
Fnittrar gott åt lingonen

Mums va gott med kåldolmar




Fri vers av Mr.painter
Läst 363 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-29 11:14



Bookmark and Share


  wayward - taiga
helt bängt sköncrazy poesi som liksom tycker helt precis som den vill

skönt frimodigt och inte utanför konventionerna utan helt Beyond!!!

en bra sak att få läsa det här :D
2008-05-03

  Rune Thorsell
Här känner jag igen mig. Låg ofta på knä och plockade. Kunde fylla en tioliters hink. Men det var då. Jag var ännu inte 70. Nu 81.
En gång såg jag en kanin. Den var tam men hade rymt hemifrån. Myrorna formade romerska kolonner och angrep på bred front.
Din dikt är härlig. Och vällagade kåldolmar — smarrigt!
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter