Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför tycker du att det är intressant att titta på nakna kroppar?

Då finns det ju inget mer kvar att upptäcka sedan.

 

Typ som om vi kunde läsa tankar hos dem vi möter,

och därför visste säkert vad de menar

Då finns ju inget mer kvar att undra över sedan.

 

Eller som om vi hade kunskap om och vad våra ansträngningar medför

och vilket vårat öde kommer att bli.

Då finns det ju inget mer kvar att drömma om sedan.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-29 17:01



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Filosofiska funderingar...intressanta ämnen!!
Ja...och varför måste vi veta allt i förväg...typ*...:)
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf