Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ord om var du bor

Årets slogan
för dagen
Enköping
fick mig att le
med jeans
röd tröja och skäggstubb
matcha dagen
med att vara vacker
tänkte jag
mellan andetagen
på måndag
ska jag våga
fråga om namnet




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-29 17:19



Bookmark and Share


  mayhem and order
Så skön att jag bokmärker:-)
2008-04-29

  Gunilla VIP
Kul!
Något att se fram emot!
Något att öva sitt mod på!
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira