Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det inte kärlek

Är det inte kärlek?

Om jag säger "jag hatar dig"

min älskling

behandlar du orden

med den sortens misstänksamhet

som klär av oss båda

åt varann



















Fri vers av marc
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-04-30 15:55



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, det är ett mysterium vad mäktig just det skrivna ordet är!!!
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

marc
marc