Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mest senryu som vanligt


april 08 samling


*
en jättes fotavtryck
är skidbacken utan snö

huggsexa för hund

*
den öppna ängen
leker spelar upplivar

utan grindvakter

*
hur det nu än är
står det ena i vägen när

han vill det andra

*
stjärnregnet föll ned
över hennes förvåning

en lightvariant

*
om saknad driver
våra konster är bränslet

sorg och medkänsla

*
beredd att leva
ett liv i morgon, sa han

efter fängelset

*
bli vän med sig själv
var lättare sagt än gjort

i tidens moral

*
två silverringar
gömde hon i deras säng

som dubbel saknad

*
letar efter lek
lusten att vara i dröm

om hud och händer

*
nedhasad på stol
i blåjeans talar hon

med slutna ögon

kärleksfullt om sina barn
rösten låg av eld och hopp

*
skatornas boning
i trädets övre grenverk

liknar en stor katt

*
han tar några steg
i rytmen leker livet

en dans i skymning



























Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 575 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2008-04-30 22:35



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ett pärlhalsband av livsfilosofi presenterar du här. Favorit blir

den öppna ängen
leker spelar upplivar

utan grindvakter

Eva
2009-02-08

  Cris
Kalasgod snruyssamling. Du fångar in livet så fint i dem.
2008-05-02

    Melona
applåderar

du är så bra på det här!
tack
2008-05-01

  Havsbris
...hur det nu än är
står det ena i vägen när

han vill det andra...

ahhaha denna måste vara
jag som bara vill det som inte
har eller vara var inte är...

som vill bara ha, när jag få
vill inte längre hahahah osv.

en radband av dyrbara
pärlor, tänkvärda,
i den vackraste
månad av alla ;o)

grattis och tack!
2008-04-30

  aol
magnifikogillas
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP