Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karma

Bli djurens språkrör
För djuren kan inte tala själva
De kan inte själva välja

Men kunde dom de
så inte fan skulle de
sina hälsenor ge

Det är en barbarisk tid
som håller på att ta vid
Liv har inget värde
de är övergrepp och miljöutsläpp

Öppna ditt hjärta och gör det rätta
jobba för det goda min vän
för karma kommer igen




Fri vers av Spirit
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-01 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit