Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

 

dagarna har redan blivit till minnen i min vrå

pressade stunder som staplades på hög

har förvandlats till vida glimtar

små ljusa sekunder göms bakom ett leende

 

minnen spelar teater i min hjärna

känslorna är en sång i mitt bröst

ett tomrum fylls i min själ

för allt som kommer och går

 

kommer och går

som vatten i ett glas




Fri vers av LadyFool
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-01 15:18



Bookmark and Share


  isidore
Märklig känsla, intressant, bra!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool