Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för att du betyder allt.


för att du ska få ta plats i mitt inre.

jag får radera,

 bitar av mitt hjärta,

min själ,

och mig själv.

för att du ska få plats.

för att du ska få ta plats i mitt inre.

och känna smaken av mitt liv.

inpå.




Fri vers av Olives
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-01 15:21



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Skön kärlekspoesi och delarna tar plats hos din älskade och får evigt liv.
2008-05-03

  korpfjäder
En starkt skrämmande text - när kärleken måste utplåna delar av själen i stället för att den ger plats och näring åt det som växer.
Välskrivet!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Olives