Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger

du säger tårarna är blinda
men de faller mot ditt hjärta
du säger tårarna är lätta
men de tynger dina axlar

du säger tårarna är tysta
men jag hör dem falla
mot din själ

men jag ska smeka
dina händer
och lyfta bort de
tårarna som tynger dina axlar




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-01 15:51



Bookmark and Share


  Maria T
Så ömsint och vacker dikt.
Och 2 så vackra bilder
2008-05-01

    Olives
vacker text!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~