Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag klädde av mina drömmar

Jag klädde av mina drömmar
nakna för ditt inre öga
jag klädde av mina ord
blottade för din själ
gav dig mina drömmar
som gåvor

du gav mig ditt
leendes kärlek
jag fångar det med själens vingar

alltid

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-01 16:01



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Mycket vacker poesi!
2008-05-01

  Maria T
Jag säger bara ljuvlig poesi
2008-05-01

  devilsangel
en fin text om att öppna upp och visa det innersta...
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~