Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland är man helt enkelt för kort för att räcka till

Jag saknar det
jag gått miste om

det som jag
förblindad av nuet
bara gått förbi
i hopp om att det alltid ska finnas kvar.

Men sorgligt nog
sviker hjärtat ens chanser att

räcka till ibland!




Fri vers av caraa
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-01 18:24



Bookmark and Share


  camillala
mycket bra skrvit!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa