Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vädjan och bön till den man älskar


Döden skall skona dig

Det viktigaste är att du är vid liv

och att du mår bra 

låt döden skona dig

och det eviga livet omfamna dig




Fri vers av Skrivarn
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-01 20:11



Bookmark and Share


    Oprofessionell
gud, efter har läst den här sitter jag bara och glor, orden sjönk rak in i mig. du kan verkligen skriva du.
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn