Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till minne av de jag aldrig kände

Med glänsande ögon
Och svartgråten kind möter jag rädslan i farstun

Jag har förlorat dig, och jag kände dig aldrig.

Med sönderbitna läppar
Och en torr mun skriker jag ut min ångest

Du dog, och jag visste inte ens om det.

Med sönderskurna armar
Och darrande fingrar, håller jag ditt minne hårt knutet i handen

Och jag släpper dig aldrig igen




Fri vers av Elfrida
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-06-21 22:38



Bookmark and Share


    vilsen
jättefint ! gillar " med sönderbitna läppar" extra mycket !
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida