Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är egentligen ett stycke ut en sång som jag skrev för jääättelänge sedan x)


Jag är en Ängel med osynliga vingar

Jag är en ängel med osynliga vingar,
Men borde jag visa dem för dig?
Skulle du bara greppa tag i mig,
och tro att jag tar dig till himmelen?






Fri vers av Bernhardina
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-01 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen