Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har insett att det bästa sättet att verkligen vakna på är att sätta sig i bön och lovsång till Gud. då vaknar man. =)


Måndagsmorgon med dig.

Klockan är sex
morgonens trötthet avspeglas
alltför tydligt i mitt hår
och rösten är hes som en öken

Men jag sätter mig inför dig
precis som jag är
och känner hur din närvaro
väcker mig till liv igen

Endast du är botemedlet mot en riktigt måndagsmorgon, Herre.




Fri vers av Fenomena
Läst 734 gånger
Publicerad 2008-05-02 13:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena