Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag insåg på en naturkunskapslektin =)


Kärlekskort

När jag låter mina ögon vila
på allt som du har gjort
Formas allting till ett tecken
varje vrå blir ett kärlekskort

Det gröna skottet gror
som ett tecken på ditt spirande hopp

Den vita snön läggs stilla
som ett tecken på din rena helighet

Den ljuma vinden blåser
som ett tecken på din andes kraft

Den varma solen strålar
som ett tecken på din glödheta kärlek




Fri vers av Fenomena
Läst 816 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-02 13:18



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
ja verkligen! naturkunskap - natur och vetenskap, där har vi två omåden som verkligen kan föra oss i beundran inför Gud. snygg komposition!
2008-08-10

  palle
Ja, Guds kärlek strålar ständigt! Fint skrivet
2008-07-14

  Il poeta della luna
En taktfull och rytmisk text
Med känsla som fastnar
Jag gillar upplägget och utformningen
Bra(!)

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena