Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara smaka lite.....

Jag vill inte veta mer

Inte leva och lära mer

för alla vägar spärras av
av förnuft
och smartare val.

Vill rusa så snabbt att tänksamheten
alltid är efter.

Bara smaka lite.....




Fri vers av Malla
Läst 701 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-06-22 01:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
den djupsinta klara önskan om att smaka lite, oavsett vad.
bör efterlevas, eljes din själ går i spad.
2013-01-04

  Elaine.S VIP
Ibland vill man inte hinna tänka, bara våga ...
2008-06-02

  Agneta Bergman Fredrikson
Tycker om, särskilt "tänksamheten alltid är efter". mVH aGNETA
2005-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Malla
Malla