Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beröring

Inte den famnen
lugnet

Orden

utan risporna
mot mjukheten
det rusande
kända blodet
upprördheten

berörd igen




Fri vers av katiana
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-02 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana