Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får göra det själv


Om du verkligen vill få någonting ordentligt gjort
får du göra det själv
Ta saken i egna händer
*Ler*

Ken Cassel
2/5-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-02 20:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja \"själv är bästa dräng\" sa alltid min morfar
2008-05-04

  anits VIP
Kan ju undra
vad du menar

*ler lite grann*

Kram
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel