Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg sväva...

flyg

sväva

håll mitt hjärta

håll min själ

flyg

sväva

lätta mitt hjärta

lätta min själ

i kärlek

 




Fri vers av Lindizz
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-02 21:17



Bookmark and Share


  noname_realmind
Jag svävar gärna med en stund...
Viktlöshet är ljuuuflig...
2008-05-06

    Maria Malm
Med lätthet svävar hjärtan och själar i kärlek..vackert..
2008-05-03

  Lejonhjärtas poesi
Himmelsk kärlek, svävande euforiskt varm, riktigt gott!
2008-05-02

  Havsbris
vad bra du skriver,
förtrollande poesi!!

Små vattendroppar,
med melodi och kristallina ;o)

underbar bild och metaforer
Bravo!
2008-05-02

  Lyckohäxan Enediel
Åh så härligt svävande vackra rader!
Kärlek är helt klart ett underbart berusningsmedel :)
2008-05-02

    tramp
väldigt fin text...jag tänker på sången håll mitt hjärta !!

men din text är bättre !!!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz