Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det doftar tårar

Det doftar tårar
ur ditt nyväckta hjärta

det doftar sommar
ur ditt vindsmekta hår
det doftar hav
ur dina smekande händer

och det smakar
kärlek av din kyss
vargång du älskar mig

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-02 22:05



Bookmark and Share


  Soini
vackert!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~