Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till ett piano

Kan man älska,
Något som icke lever?
Kan man förälska
Sig i något som är dött?
Kan man sakna
Något som icke känner?
Kan man lyssna
Till något som icke talar?

Jag älskar pianot,
Men det lever icke.
Jag har förälskat mig i dess tangenter,
Som är döda.
Jag saknar känslan som jag får när jag spelar,
Men pianot känner inget.
Jag lyssnar till tonerna som kommer ut,
Men jag kan icke se att pianot har någon mun.




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-02 22:14



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Jag älskar pianon och att spela, men tyvärr har jag inget instrument just nu!
2008-05-02

    *Fyrklöver*
Ja man kan älska det som inte lever, och man kan förälska sig i det som är dött.
Mycket, mycket vackert :)
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum