Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar

Krama mig inte, kom inte nära,
när du kommer nära blir jag sårbar,
Det kan vara svårt att förstå om man inte känner dig,
men när man vet
ser man tåren i ditt öga när jag går.




Fri vers av Helga Elin
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-03 00:16



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Vilken vacker och tankvärd text!
2008-05-03

  Anders Nordlander VIP
väldigt väldigt fin!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Helga Elin