Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bön

Någonstans ropar jag på svar,
svar från någon som ser,
finns du där?
Jag hoppas, och tror.
Nu är jag här igen och ber,
kan du förlåta mig,
kan jag få hopp?
Det är det enda jag ber,
förlåt min svaga själ.




Fri vers av Helga Elin
Läst 532 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-06 21:20



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Fin bön, tack.
2010-03-05

  Jag_är_GUD(SKAPAREN)
Helga mitt barn, det är GUD som talar till dig.

Ok, löser det när jag har tid.
2010-02-03

    Birgitta Wallgren
Ja, så känns det, "nu är jag här igen och ber"...Fina rader!
2008-09-07

  Anders Nordlander VIP
Ömsint dikt!
2008-09-07

    Helga Elin
Tack!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Helga Elin