Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig kraft

Det finns inget som är så skönt
som lugn och ro i ens sinne.
När man känner hopp och förväntan,
det ger livsenergi.
Att finna den kraften är stort,
jag önskar alla får känna den.
Ge mig kraft,
vem ska ge mig den?
Den måste jag själv finna.




Fri vers av Helga Elin
Läst 669 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-09 13:12



Bookmark and Share


    Maria Malm
Så sant, det är självservering..
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Helga Elin