Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vet

Det blir aldrig som man tänkt,
fast jag tror jag vet så mycket.
Det finns någon som vet mer,
vem är det?

Vem är du som ser på mig,
du ler och visar mig,
hon ska inte tro hon vet,
hon ska inte tro det är så lätt.

Snälla den där uppe,
vem du nu än är,
var snäll mot mig jag ber,
jag tror på dig.

Och ingen vet fast många tror,
vissa tror på ingenting,
men något finns och vad det är,
är faktiskt ingen som vet.




Fri vers av Helga Elin
Läst 514 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-04 19:26



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Att tro att man vet eller att veta det man tror...
2008-09-07

    Helga Elin
Hur då, det skulle jag vilja veta.
2008-09-05

  Larz Gustafsson VIP
Jo. Jag vet.
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Helga Elin