Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej jag är tillbaks...

Jag är en usel människa,
kan inte glädjas åt det lilla,
kan inte låtsas inför mina barn, f
försöker men de ser och genom skådar.

Varför kom du upp så många gånger i kväll?
Var du verkligen hungrig?
Ville du ha ett glas varm mjölk?
Den värme kanske din själ, lill vän.

Ska försäka skärpa mig, göra det roligt för er,
låta era barnsliga sinnen få skratta och le,
vara helt ovetande om alla de farar som jag tror finns.
De är ju jag som är till för er.... för att skydda er, mina barn.

Ni ska inte vara vuxen för mig!




Fri vers av Helga Elin
Läst 564 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-30 00:04



Bookmark and Share


    Helga Elin
Tack!
2008-10-07

  Anders Nordlander VIP
känner igen mig, det är svårt att vara förälder och man är ju inte på topp jämt. Tror dock att det är viktigt att barn får se den sidan av oss också! Ha det gott/Anders
2008-10-06

    Birgitta Wallgren
Usel människa är det sista du är!
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Helga Elin