Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tävling

Så viktigt det är att vara på topp,
att hänga med i den rätta klubben,
att synas med de rätta,
att vara bjuden på fest,
du springer runt och svansar,
jag ser och ler så smått.

För mig är det inte viktigt,
för mig spelar det ingen roll,
om min vän är populär hos många,
bara den är det för mig.
Då kan jag känna mig trygg,
hos dig kan jag vara den jag är.

Jag är ingen spelare,
jag tävlar aldrig om någonting,
för mig är det tråkigt, jobbigt och dumt,
för mig finns inget intresse i det.
Jag tävlar med mig själv,
den segern är den vikigaste för mig.




Fri vers av Helga Elin
Läst 554 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-30 17:10



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
så där som du skriver om, så tänker jag också. Det viktigaste är man mår bra, då blir man god mot andra också!!!
2008-08-30

    Birgitta Wallgren
Ibland tror jag att jag så gärna vill vinna, det är därför jag avskyr att tävla...För min del är det enklast att inte tävla, så behöver jag inte göra bort mig eller förlora. Men dessa som tävlar i popularitet, de är riktigt jobbiga.
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Helga Elin