Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kokar över i hjärnan

 

 

hennes tankar färdas

går dit ingen får gå

bakom låsta dörrar

fastnar i en bubbla

som stiger långsamt

försvinner i rymden

 

undrar om han hör

vem han ligger ovanpå

 

alldeles ensam

hon är helt jävla ensam

det kliar i fingrarna

att packa och gå

söka lyckan bland dimmor

förtrollas av trance

 

undrar vart han är

vem han håller i hand

 

hennes tankar är stridiga

bakade i ugn

vem är hon

vem är han

 

ritar hjärtan i varm sand

medan tiden den vankar

rusar för fort

 

kroppen i samlag

med själsliga ting

tro vill ha hopp

när timmar försvinner

undrar om någon vet

 

för hon vet ingenting




Fri vers av LadyFool
Läst 298 gånger
Publicerad 2008-05-03 20:53



Bookmark and Share


    Pearlan
Oj vad bra du förmedlar känslor här! Väldigt målande och berörande, bravo!
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool