Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som alla vill ha, kan ni inte få det?




Alla vill ha värme och kärlek

Alla vill ha värme och kärlek

alla gråter efter tröstande ord

alla vill känna sig behövda

alla vill ha uppskattning

alla vill ha mänskliga rättigheter

alla vill behandlas med respekt

alla vill bli erkända

alla vill ha vänner

alla vill vill känna lycka och glädje

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 246 gånger
Publicerad 2008-05-03 20:58



Bookmark and Share


  karenina VIP
det är en bra sammanfattning, alla vill vi få känna värme och kärlek
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn