Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

42. Din stora gåva

Herre gör mig öppen
så jag kan ta emot
Din stora gåva
den Helige Ande
som ger mig del
i den uppståndnes liv

Livets Ande
lär mig se möjligheterna
ej fastna i grämelse
Lägga oro och ångest
i Guds händer

Fridens Ande
lär mig stanna i ögonblicket
och vila i Gud

Barnaskapets Ande
lär mig ropa
Abba Fader




Fri vers av Maria T
Läst 593 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-03 22:04



Bookmark and Share


  Kalle.O
Amen=)
2008-06-04

  aol
vacker poesi
2008-05-27

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria T!

Tack för din påminnelse och fina dikt eller bön. Stämmer in. Hälsar vännen Fredrik
2008-05-05

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker- en poetisk sång som är en bön från hjärtats innersta
2008-05-04

    *Fyrklöver*
Abba fader.... ? Är inte det en sång, religiös sådan? Jag har sjungt den....
2008-05-04

  mare VIP
..livets ande...fridens ande...Abba Fader....Rätt !!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T