Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens intåg

blundar i nuet

hjärtats slag

andas i tystnaden

faller i drömmeri

för en stund

 himmelen viskar

om något större

än de vi redan är

~




Fri vers av Lindizz
Läst 315 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-04 00:25



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Just så!.. det tror jag också bra skrivet applåder och kramar
2008-05-07

    Elin Sundström
En väldigt vacker och varm dikt. Så fint!
2008-05-06

  noname_realmind
Något större än de vi tror vi är...
Absolut finns det mer... människor glömmer så ofta i sin stress och jakt på mer mer... att stanna upp och känna de enorma djup som döljer sig inom en... :))
2008-05-06

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så sant... och du beskriver det så vackert :)
2008-05-04

  nettizen
Ett med universum..... javisst är vi större än vi tror just därför att vi som enskilda individer har våra egna unika egenskaper.
2008-05-04

  Lejonhjärtas poesi
Nattens intåg är lika vacker som gryning i arla morgonstund och i poesin du målar sköna bilder, bravo!
2008-05-04

  devilsangel
Titeln fångade mig...en mycket vacker text, slutraderna bra!!
2008-05-04

  Havsbris
läs- och tänkvärd, så mycket sagt
i så få men värdefulla ord...

känselförnimmelser, metaforer
fina och eleganta bilder och
verser... mmm

älskar slutet och titeln,
tja... älskar allt ahhahahha

kram;o)
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz