Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min vän Klara


For The Good Times -En vän


En vän som Du är svår att finna
en vän som Du kan man inte vinna
Du som alltid stått vid min sida
aldrig någonsin fått mig att lida
Gett mig tröst när jag har gråtit
insett mina fel men ändå förlåtit
Skrattat med mig när jag varit glad
blickat tillbaka, mindes gamla dar
Nätterna då stjärnorna lyste över oss
då vi satt bland ljus å tog några bloss
Andra nätter då vi slagit vad
om vem som vågade gå på maskerad
Flera minnen vågar jag knappt nämna
kan hända att vänner vill oss lämna
Men minnen för oss kommer de att vara
i våra hjärtan ska vi dem alltid bevara
En vacker dag kanske vi upplever dem igen
för du är ju trots allt fortfarande min vän
Med den här dikten ville jag egentligan bara säga en grej
men som betyder jävligt mycket för mig
Den lilla grejen är att
jag älskar Dig!




Fri vers av Michmich
Läst 503 gånger
Publicerad 2005-06-22 14:44



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Känenr igen mig.. finns människor som är så jävla älskvärda.. och du gör det så klart.. Underbart, men underbarast om man alltid behåller vännen..
2005-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich