Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värmer våra drömmar

och historiens
      traditioner
vill oss alla
       väll

som en semesterdröm
är havet ett hopp
om ett oss

och i från
det som
är oss
ska vi
enhet vara

värmer våra drömmar
i era speglingar




Fri vers av virre
Läst 757 gånger
Publicerad 2008-05-04 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre