Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sänka fartyg bakom ridå *


Oberörd image
Du står på scen
Vänligheten är nästan vass men jag blundar och spelar med

Det är först på natten vi smälter ihop
Orkar inte längre streta emot
Behandlar faktum som tomma hot och drunknar
Hand i hand

Vår ekas flyt höll bara ett tag
När vår bris blev en storm fick vi sitta i spat
Ett taskigt, lekfullt, lustfyllt spel,
så tack för god match, din jävel!

Träffad och sänkt och spelet är slut
Ska man klamra sig fast eller simma till land?
Jag brinner
när jag bör hålla mig kall
och dränks snart i tunga vågor
av känslosamma svall




Fri vers av sorgsen
Läst 660 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-05 14:54



Bookmark and Share


  Doptera
sista raderna är helt fantastiska!
2012-04-22

  Doptera
sista raderna är helt fantastiska!
2012-04-22

  Shininkagemusha
Bra som fan.
2008-05-06

  Banehallow
Får in så många tolkningar att jag blir lite förvirrad. Stor dikt!
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen