Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självinsikt.


Bara jag

Jag är en modern zornkulla,
född till att vara en hippie-mod men med en stark inre önskan om att få vara en äkta glamrockare,
och därmed få tillåtelse att bada i glitter och höga platåskor.

Jag avgudar Beatles och älskar Bowie,
men är uppvuxen på pudelrock och musikal.


Jag har alltid trott på egen stil,
egen smak

Alltid trott på mig själv som individ
även om jag inte alltid har haft högt själförtroende

Alltid haft en förkärlek för det udda
Alltid beundrat de med modet att våga
Även om jag inte alltid vågat själv.


Jag är jag och jag skulle aldrig vilja byta med någon annan
För trots allt så är jag nöjd med den jag är.





Och om det inte faller er i smaken,
så är det inte mitt problem




Fri vers av 3_miles_high
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-04 21:35



Bookmark and Share


    Jojjan
Bra skrivet! Jag förstår inte folk som tycker att om man är sig själv måste man sticka ut, ha konstiga kläder på sig osv. Tänk om man är sig själv när man klär sig och är som "strömmen"?
Dessutom känner jag igen mig mycket i denna text (om man bortser från de två första styckena) :)
2008-08-10

  Starfish-Aura
Yeah you are fanmazing i dig själv.
Rock on

//mjao
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

3_miles_high