Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegling i dina ögon

Om tankarna
    tog oss
ett steg till

Hur frihet
     stolthet
är vi då

insikten att
  jakten är över
i dina ögon

speglingar
havsspeglingar

över åren som
  vandrat vidare




Fri vers av virre
Läst 799 gånger
Publicerad 2008-05-04 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre