Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It\'s ok, I know who you are


Monsieur - Mystique
med mycket på sin lista
hängav sig för att roa mig
eller sig själv
ty var han nyfiken på
varför jag ständigt klär mig i svart.

Dramatiken
över rödvins färgade läppar
och ögonlocken på trekvart
bedrövligt bedårande
sa han
om mig
och log lockande.

Men att ständigt
vara beredd på att bli åhörare
åt fantasifulla lögner
hindrar mig från att bli delaktig
medan han ser mig i ögonen
så jag drar mig undan
långt från honom
för att med ett tankesprång finna honom på nytt.




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-05-05 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira