Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan och världen

 

se ditåt, Solen stiger

jag vill känna dess närvaro

glöda inom mig

ge stöd åt mitt namn

på toppen av ett berg

 

en röst gör sig hörd

ekar svagt i rummet

ge dig av, gå din väg!

se världen,

    för vad den är

 

jag vill vara mig nära,

behöver mig nära

 

fastfrusen och blå

jag ser livet falla

det glider mig ur händerna

när jag önskar  

för mycket

 

en röst gör sig hörd

över allt jag vill göra

allt jag vill nå

se världen,

    för den jag är

 

för jag vill bada i sjön

med min älskade,

dansa till toner av Rio,

dränkas i vodka

i Rysslands röda hjärta,

med ostämd gitarr

låt oss färdas till land av Sahara

 

och jag vill älska med Ra

på toppen av Cheops,

lära mig surfa på Maui,

med pengar i fickan

ska jag flyga till Vegas,

med Elvis i ryggen

låt oss knyta våra band

 

för jag vill vara mig nära

låt mig vara dig nära

 

en röst gör sig hörd

att ta del av livet

en röst gör sig hörd..

 

hitta ditt hem




Fri vers av LadyFool
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-05 15:14



Bookmark and Share


  JNI
himla vad vackert !

delad glädje, dubbel glädje..
delad dröm, förvekligande ..
2008-06-15

  Maria Zena Viklund
skulle vara är, blev lite fel
2008-05-06

  Maria Zena Viklund
det är arr vara levande!
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool