Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folk borde verkligen börja se sig omkring lite, istället för att vara så trångsynta...


För uppslukad av mig själv

Jag ska bli något
Men inte idag
Jag har inte tid
Jag är alltför upptagen
Med att vara jag

Jag ska lära mig något nytt
Men inte nu
Jag är för uppslukad av det jag är
Jag drunknar i det
Men vattnet är varmt
Så jag tror jag simmar kvar ett litet tag
Om du vill kan du få stå
Och räcka mig min handduk när jag stiger upp
Men inte än
Bara en liten stund till

Jag ska bry mig mer om andra
Jag ska börja snart
Men än så länge gör det kanske inte något
Att ni är mina tjänare

Jag ska se till att inte se ner på dom omkring mig
Men jag är så mycket längre
Så mycket smartare
Och jag har inte blivit övertygad
Om att de är smartare än mig
Så nog ha de tur att ha en sån som mig
Som säger åt dom att de är dumma ibland

Jag ska se till att bättra mig
Men inte än
Jag är alltför upptagen
För uppslukad med att vara jag




Fri vers av Maddicken
Läst 208 gånger
Publicerad 2008-05-05 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken