Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan

Du är en illusion en hägring
något ogripbart
men ändå där jag är
och min kärlek
når inte fram.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-05 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga