Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikten är inte meningen att vara dömmande. Den bara är.


Att behöva älska någon

Du består av delar, flera tusen
Jag plockar en från dig
Sätter den på anslagstavlan i centrum
och skriver: villigt kött
Det sprudlar av blod och lågor när första kvinnan sliter i ditt hår
Ni njuter båda två
Hon kankse lite mer än dig
Men det berör inte dig för stunden
Hon klär på sig och går därifrån
Du vet inte vad du känner eller vad du borde känna
Men du vet att du behöver få älska någon snart




Fri vers av Evelina
Läst 637 gånger
Publicerad 2005-06-22 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina
Evelina

Mina favoriter
...om att droga...