Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart för du mig öde?


Bortom de levandes blickar

\"\"

Öde vart ska du föra mig?

Bortom de levandes blickar

bortom solens strålar

bortom klappande hjärtan

till dödens vila månntro?




Fri vers av Skrivarn
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-05 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn