Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min alldeles egna

Jag undrar vad som händer om jag frågar
Frågar den fråga jag inte kommit på
Kanske ska den bli
\"Tycker du att jag är jobbig?\"
För då kommer du säkert att svara ja

Men det är inte det svar jag vill ha
För jag vill höra att du tycker om mig
Men jag har lärt dig att inte ljuga
Alltså kommer du att tala sanning
Trots att sanningen svider
Den bränner djupt in

Jag vill inte ha det så här längre
Det är bara ett helvete
Och jag trillar bara ner djupare och djupare
För helvetet har ingen botten
Men det finns avsatser
Och på varje avsats står du

Min alldeles egna djävul




Fri vers av Isil
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-05 19:50



Bookmark and Share


    lillapoeten
Kämpa på! Väl skrivet!:D
Tror dock att texten skulle komma lite mer till sin rätt om den var uppdelad i färre stycken, eller så är det bara jag som är ovan?

Brabra!(:
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Isil