Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande död

Kalla mig inte feg
Trots att jag är rädd för att leva

Kalla mig inte feg
Jag är ännu inte död




Fri vers av Elfrida
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-06-22 21:15



Bookmark and Share


    Camapani
än finns det hopp....! bra och sorgligt igenkännande fångar du dessa tankar här.
2005-06-22

  Ola Rydberg
mm alla har vi tid att lära
bra
dikt
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida