Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt blommans blad

Likt blommans blad
möter regnets hand
möts era läppar
i en kyss

Likt blommans blad
möter vindens hand
möts era händer
i en stilla kram

 Varje gång
som havet smeker
stranden
som blomman möter regnets
hand
önskar jag mig dina kyssar
mot mitt hjärta

alltid




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-06 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~