Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra tankar


NU ska glesbygden betala
Mer för bensinen med…
Eller bli av med macken

Undrar om de tankarna
Kommer att skapa fler tankar
Med bensin…

På många gårdar kommer det
Att finnas stora tankar
Kanske t o m en slags ”ny folkrörelse”

Liknande försäljningen
Av smuggelsprit
Är det så man tänkt… ;=)

Sen en sak till
När stadsborna kommer till sommarstugan
Så kan de klaga på en sak till

”brist på vägunderhåll, på post, på affär, bredband
nu också bensin”
”HUR fan kan nån vilja bo på landet…”




Fri vers av LassO
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-06 08:53



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Cykel eller hästskjuts får det bli.....
2008-05-06

    *Zenobia*
låt dom klaga, vi på landet är härdade...de har redan tagit bort det mesta redan....men bussarna går än så länge.. :)
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO